Back to top

Metode de plata

Oferim două metode de plată:
– PLATA CU CARDUL: se realizează pe loc, online, la finalizarea comenzii și este complet securizată. Datele dumneavoastră de card sunt criptate și plățile sunt securizate prin sistemul 3D-Secure, iar transmiterea lor se face direct prin sistemul procesatorului de plăți. După ce autorizați plata, transferul de bani se face imediat, iar comanda urmează să fie procesată și expediată. SC KUANDO COSMETICS SRL nu înregistrează datele cardului, iar procesatorul de plăți este MobilPay. Cardurile acceptate sunt VISA și MasterCard.

– PLATA RAMBURS: se realizează la primirea coletului în numerar, direct la curier conform prețului afișat pe documentele ce însoțesc coletul și de care ați fost informat online.

Prețurile produselor afișate pe site sunt în LEI și includ TVA. Prețurile pot fi modificate oricând pe site de către SC KUANDO COSMETICS SRL, dar prețul produsului deja comandat nu se modifica în factura clientului. Ne rezervăm dreptul ca în cazul unor probleme tehnice, dacă prețurile suferă modificări majore din cauza unor erori de sistem, să nu onorăm comenzile și să înștiințăm cumpărătorul.